على فكرة يا ريري انتي سرقتيها مني
يعني يا حرامياية ملاقتيش غير المكرونة البشاميل علشان تكتبيها
وبعدين ايه الهبل اللي انتي كتباه ده ازاي نسيب الدقيق في السمنة على النار 15 دقيقة انتي عايزة البشاميل تطلع لونها اسود من كتر ما اتحرقت
يا بنتي الطبخ ليه ناسو وانتي مش ناسو لما تحبي تكتبي حاجة ارجعي الأول لناسو اللي هم انا والعياذ بالله من قولة انا بس اعملك ايه هي دي الحقيقة ارضي بالواقع
بصي يا ستي المفروض تفضل على النار لحد ما يطلعلها ريحة تشبه ريحة العجين مش تقعديلي جنبها ربع ساعة بتالفي حضرتك
على العموم مرسي علي مجهودك النص نص ده